Grej til crossfit

Comments (0) Fitness Kirken

Crossfit er mange steder blevet beskyldt for at være en sport for “grej-ludere”. Crossfit er en sport, hvor der er mange penge involveret og mange firmaer, inklusiv Crossfit Headquater, har set sporten som en guld gruppe at lave penge på.

Crossfittere på højt plan iført fuldt udstyr

Crossfit kan kræve rigtig meget udstyr, især hvis du har planer om at blive topatlet. Men hvis du bare vil dyrke det på hobby niveau og ikke konkurrence plan, så er det ikke nødvendigt at investere i andet end et par flade sko og almindeligt sportstøj.

Et godt bud på et par flade, gode all round sko til Crossfit er Adidas spezial, de er billige og kan bruges til det meste.

Nice-to-have udstyr:

Vægtløfter sko er helt sikkert et must, hvis du bare vil være lidt seriøs omkring din Crossfit træning. Du kan læse mere om det her på bodyman.dk. Men mit råd, er at de billigste sagtens kan være rigtig gode. Man ser ofte vægtløftere til VM og OL i billige næsten hjemmelavede VL-sko, så det behøver ikke være dyrt, for at kunne løfte mange kilo.

Compression tights mener nogen kan forbedre restitutionen og hindre muskelømhed, andre synes bare, at de er rare at have på. Compression tights kan købes mange steder, men cooltights.dk eller wolfgear.dk er et godt bud.

Farverige tights der er mange crossfittere, der går meget op i at se smart og anderledes ud mens man træner. Dette kan farverige tights hjælpe med firmaet ByMoxy laver mange flotte tights som bl.a. bliver forhandlet af cooltights.dk

Reeboks Crossfit sko. Reebok har efterhånden monopol på Crossfit Games, og laver derfor rigtig meget rigtig godt Crossfit udstyr. Bl.a. deres sko er blevet rigtig populære at have til crossfit, og så kan de fåes i mange forskellige farver se her.

Vægtløftning straps er et must-have når du skal begynde at løfte tunge vægte og lave flere gentagelser med dem. Du kan læse mere om hvorfor straps og hvilke der er gode her htfu.dk.

Håndleds wraps er en god idé til at skåne håndledene når man laver vægtløftning. PR wraps er i mine øjne et godt bud.

Bælter er helt sikkert også et must-have når kiloene på stangen ryger op især i squat. Du kan læse mere om bælter her på htfu.dk

Strømper er en god ide, hvis du laver vægtløftning eller robeclimbes, det kan godt være hårdt for skinnebenene. Så hvis du vil beholde flotte skinneben uden for mange ar, så er et par lange strømper en god investering.

Knæbind er en videnskab i sig selv, som jeg ikke vil gå ind i. Det kommer meget an på om, du har knæproblemer, om du bare vil løfte tungt, eller om du tænker funktionel træning. Prøv dig frem og se, hvad der virker for dig.

Handsker kan være en god idé, hvis man skal lave en workout med mange pull-ups, chest-to-bar eller robeclimbes. Rouge har lavet nogle gode handsker til dette formål.

Kalk er en Crossfitters bedste ven. Det findes dog i det fleste centre både i flydende og i fast form. Det er en smag sag, hvad man bedst kan lide. Som privat person kan kalk købes i spejder og frilufts butikker i Danmark eller på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *